2014. december 17., szerda

Avon karácsonyi katalógus

Sok ajándékötlet ismét - az öreg Avontól.

Én talán 1996-ban láttam először Avon katalógust. Azonnal beleszerettem! A katalógusba, a választékba, a marketingbe, az árakba. És persze a mintákba! Akkor a Perceive parfüm volt a legújabb termék, ami önmagában egy sikertermék. Újdonság volt még a levendulás Aqua tusfürdő is, ami akasztós kivitelű volt. Nagyon tetszett az illata, a kivitele, az ára. Ma Senses családnak hívják. Akkor 349,- Ft volt egy darab akciósan (azt hiszem, talán 599,- volt a "normál" ára). Manapság a Senses is ugyanezen az áron kapható: 599,- és 349,- akciósan.

A többi termékre is ez jellemző: az árak alig mozdultak, s a minőség is állandó, kiváló. Az Avon egy igazán stabil cég. Azt hiszem, az egyre szélesedő termékskála mindenkinek nyújt felfedezési örömöt: ékszerek (bocsánat, bizsuk), férfi illatok, samponok, gyermek holmik, sminkek, sőt, olykor játékok is.

Ha tanácsadó/nő szeretnél lenni, abban is szívesen segítek.

Budapesten ingyenes házhozszállítás akkor is, ha esetleg nem közvetlenül kéred postán maradó csomagod, hanem szeretnéd, hogy én vigyem ki, s hogy beszélgessünk is. Ez pedig kiváló lehetőség arra, hogy megrendeld a Holdomiglan című könyvet (akciósan 3.200 Ft) akár dedikáltan is névre szóló üzenettel.

Kellemes Ünnepeket kívánok! És addig is, és közben is: jó böngészést! ;)

Avon karácsonyi katalógus


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése