2015. július 19., vasárnap

Bújj el!

Vicces reakció a megfutamodás egy olyan helyzetben, mikor saját magunk ez ellen prédikálunk. Különösen magasan képzett, doktorátussal rendelkezőktől.

A számtalan, devizahitelesek mellé álló, természetesen nem ingyenesen segítő szolgáltató közül egy, amely nehezen viseli a kritikát, jóllehet saját maga folyamatosan ezt teszi.

Aki ezek után nem perel, az "forduljon orvosához, gyógyszerészéhez [vessző kéne ám!] mert szüksége van rá!"

Valamennyi komment törölve, köztük az enyém is, melyben - bár ritkán szólalok meg - felhívtam a figyelmet a mondat gorombaságára, figyelemmel arra, hogy akik nem perelnek, nem agyamentek, hanem leginkább annyira csórók már, hogy nincs rá lehetőségük. Leginkább az étel, ruházat vagy épp a gyógyszer közt kell választaniuk, és valljuk be, az életösztön az ételt helyezi előtérbe. Aztán ennek vannak fokozatai, a minőség megy egyre lejjebb, de a gyógyszert gyakran le lehet húzni a listáról. (Stroke után tudom. Az orvosoknak még a diagnosztizálás is ráért, míg két hónappal később az MR bizonyított. Minek gyógyszer egy agyvérzésre? Tehát: lehúzható!)

Hab a tortán: a doktor team letiltott az oldalról, oda már véleményt - bár ritkán szólalok meg - nem írhatok. (Minő veszteség!)

Korrekt társaság, nyilván tudom ajánlani őket!

A hozzászólásom azonban mégis elért valamit, azontúl, hogy kitiltottak, s a "kritikus" bejegyzés alól töröltek minden kommentet. Az azóta eddig megjelent posztokon a kiemelt mondat kikerült a sablonból, pedig a korábbiaknál végig szerepelt, tehát a védjegyük volt.

Mivel folyamatosan egy másik oldal posztjait osztja, valószínűleg lehet valami közös bennük. Ám érdekes módon a Devizahitel VÉGE oldalon felmerik vállalni a negatív véleményeket is, nem törlik, nem tiltanak miatta. Én tehát őket javaslom azoknak, akik össze tudnak vakarni alkalmanként cirka 25-30 ezer forintot, hogy a törvénytelen, ám államilag támogatott rablásokkal szemben fellépjenek.

A sikerüket nem vitatom. A tény, az tény: a bankok törvénytelen módon fosztják ki a hiteleseket, leginkább pedig azokat, akik már a perköltséget sem tudják megfizetni. Többségük valóban orvoshoz jár azóta... a sértegetések nélkül is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése