2015. május 16., szombat

Kovaföld a méreg ellen!

A mai Föld full méreganyag, ami megölne minket. Ennek "kivédésére" folyamatosan locsolnak ránk egyéb mérgeket, amikkel szabályozzák - egyebek mellett - az időjárást (nagy fegyver, lásd "azt a bizonyos" március 15-ét), a betegségeket (vigyázat, nem csak a gyógyíthatóságukat!), a nép általános hangulatát. Naiv ember az, aki erre "ugyan már"-t legyint.

A méregtelenítés tehát valóban szükséges számunkra. Számtalan természetes dolgot ismerhetünk meg - nehogy a méregtelenítést más vegyszerekkel oldjuk meg, mert az öngól. Én most hallottam erről először, ezért most mutogatom: perui kovaföld.

Kovaföld = mikrokristályos, ásványokban igen gazdag anyag, melynek keletkezését szilícium-dioxidot (alias kovát) kiválasztó kovamoszatok tömeges megjelenésével, feldúsulásával hozzák összefüggésbe.
A kova belélegezve súlyos légúti betegségeket okozhat! Szájon át fogyasztva káros vagy mérgező hatása NINCS. Az étkezési célú kovaföld legjobb minőségét Peru biztosítja.
Porózus hatása révén kiválóan bizonyított a kitinvázas kártevőkkel, férgekkel, meztelen csigákkal szemben (és pl. az ágyi poloskával szemben, amit amúgy igen nehéz kiírtani, és nagyon sok szenvedést tud okozni), de a bonsai-fák neveléséhez is alap tápanyag-keverék a víztartó képessége miatt. Az ipar sokrétűen képes hasznosítani a kovát.

Mechanizmusa az aktív szénéhez hasonló: a rajta lévő végtelenül sok lukacska miatt tényleges felülete elképesztően nagy (egyetlen gramm aktív széné például nagyobb, mint egy focipályáé), ezáltal hihetetlen mennyiséget tud magába szívni = porózus. Mérgezéseknél, hasmenésnél feltétlen ajánlják a viszonylag olcsó és korrekt megoldást. A kovaföld ehhez képest erős negatív töltését is felhasználja, hogy a káros anyagokat magához vonzza, ugyanakkor kíméletesen lesmirglizi a bélfalakat is. Nem mellesleg számtalan olyan, az ember számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot és nyomelemet is gazdagon tartalmaz, amik önmagában is indokolják, hogy kipróbáljuk.

1 kúra = 3 hónap
7 gr / nap = 200 gr / hónap

Ez a mennyiség kb. 2.500 Ft-ért megszerezhető via internet (személyesen is átvehető Budapesten, Érden), vagy 3.200-ért a Duna Plazában 250 gr-os "gyári" csomagolásban, de 3 db-tól ingyen házhoz szállítja, igaz, most épp készlethiányban szenved az indiakincsei. Folyadékba kell szórni a színtelen, szagtalan étkezési minőségű (!) kovaföld-port, s úgy ledönteni. Gyorsan hat, néhány nap után látványos a javulás (haj, köröm, bőr), komoly betegségekre is lehet gyógyír. A magas vérnyomást pikk-pakk helyrerántja. Kiváló csont és porcerősítő, enyhíti az ízületi fájdalmakat.

A google egyéb linkjei gyakorlatilag ugyanazt az egy cikket másolják, sokszorosítják, ezért ennél több linket infogyűjtésre nem érdemes végigjárni. Jelenleg a legkedvezőbb árat a legfelső link adja, amennyiben legalább négy darabot veszünk: 4x300 gr = 12.000 Ft = ingyenes házhozszállítás (eredetileg négyezer forint a háromszáz gramm náluk).



-- Gréti --

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése